Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur min bok "Allting rinner"


Hon med pianot



Jag lyssnar vid midnatt

när hon spelar

på sitt piano

jag älskar hennes tangenter

här i mörkret

tänker på toner

hon fyller mitt rum med

det är att umgås

på det speciella sätt




_______




Jag vill sova

från min längtan

vakna

då hon står

framför mig




______




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-02 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén