Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden är inte från Estland.




Estniska trummors inverkan på kärlekslivet (Limerick)

 

En kärlekskrank est ifrån Kumma

Slog länge och hårt på sin trumma

Tills en vacker dam

Bad om en stor kram

Men då var hans armar helt stumma

 

 

------------------------
Fotograf: Yves Picq, licens "GNU free documentation 2.0"
Bilden hämtad från:
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Inde_bison_muria9471a.jpg




Bunden vers (Limerick) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 460 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-02 10:49



Bookmark and Share


  HelenaW
Stackars krake..
2011-12-15

    ADI Nehlin
:-) fyndig..tyckte om
2011-11-04

  Junitvillingen
Om han med sina trumsolon försökte locka till sig damerna så kanske ide´n inte var den bästa - för orkar han inte kramas kammar han ju noll, hihi!! Läcker limerick:-)
2011-11-02

  Eva Langrath VIP
Härlig text som får mig att le i höstmörkret.
2011-11-02

  walborg
Kul! Det var ju inte så lätt att kramas heller med dendär trumman på magen ...
2011-11-02

  Mr Lindemann VIP
Ja, den var bra och det skulle mycket till för mig att kunna tycka något annat!
2011-11-02

  Minkki VIP
Voj, stakin! (inte staken, utan stackarn, på finlandssvenska, jag börjar lära mig hur ni läser texter, goa poeter)
Skojig text och tummatrumma!
2011-11-02

  TT
Kanonbra och mycket fyndigt!!!!!!!!!! :- )
2011-11-02

  Gunnar Ideström
Pole oluline!
2011-11-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så kan det bli
när tiden är
förbi!
2011-11-02

  Ninananonia VIP
Hi,hi :)
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)