Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur boken "Att få vingar"


Varken mer eller mindre


Det är svårt att vara mer

det är svårt att vara mindre

därför är jag varken

mer eller mindre

jag är den jag är

och inget annat


______


Det finns en rörelse i havet

vi inte ser

det finns en rörelse i oss själva

som vi inte vet

det finns även ljud

som vi inte hör

ja det finns alltid något

som vi inte vet


_____





Fri vers av Rolf Zandén
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-02 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén