Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåst

Blåsten dansar i mitt hår
smeker varmt min kind.
Virvlar över snötom mark
sveper runt bland vilsna löv.
Streck av fåglar hit och dit
över spetstunn is.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-02 16:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Blåst som känns..
2011-11-04

  Mona Drugge
Vilsen blåst som hittar i sången vägen rätt. Vemod el. ej..
2011-11-03

    ej medlem längre
DU målar känslorna så vackert med din penna.
2011-11-02

  anits VIP
Vemodig höst dikt
fint skrivet
2011-11-02

    ej medlem längre
Lite vemod , men ändå skön känsla !
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP