Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skimrar en längtan

Det skimrar en längtan
så innerlig och sann
Med fingertoppar
startar vår resa
mot längtande skyar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-02 17:12



Bookmark and Share


  Jakob Drakros
Så sensuellt ;-)
2011-11-03

  Mona Drugge
En underbart vacker längtan..
2011-11-03

    ej medlem längre
Vackert som faan !
2011-11-02

    ej medlem längre
Som en smekning för ögonen är den här texten.
2011-11-02

  Kungsfågeln
Härlig text!
2011-11-02

  Ninananonia VIP
Mumma :)
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP