Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång om längtan

Sjung för min längtan
smek min själ
Över stjärnornas
morgontrötta blinkningar.
Dimmans rullande över sjön
Vindens susning i trädets topp.
Solens försiktiga strålar
över dagens klarhet.
Kvällens skymning
Rofyllda skuggor
i ett gnistrande hopp.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-03 06:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra rader
2011-11-04

  Ninananonia VIP
Vackert är detta gnistrande hopp :)
2011-11-03

  Mona Drugge
Så juvligt vackert är denna längtanssång..
2011-11-03

  Quasimodo
Känns mycket längtan i den här, i våg efter våg rullar den in över strand.
2011-11-03

    ej medlem längre
Vackert !
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP