Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

      HÄRLIGT...Farligt




ÄLSKAR ATT BLI SEDD

 

Älskar att bli sedd

Av Dej

 

Ser Dina ögons glans

och låter mig famnas

av Dina ord.

 

nära, nära.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-03 11:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-11-12

  anits VIP
Mycket vackert
2011-11-04

    ej medlem längre
Härligt vackert!
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP