Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast för..

Endast för dina ögon som känner hemligheten
endast för dina händer som väcker lyckan
Endast för dina läppar som talar
stumma ord som är nyckeln till mitt hjärta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-04 14:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2011-11-05

  Jakob Drakros
wow
altså...
W O W
:-)
2011-11-04

  Rise Little One
Härligt för den utvalda...
2011-11-04

  Ninananonia VIP
:) Vacker
2011-11-04

    ej medlem längre
Så vackra ord...fyllda av ömhet och innerlighet.
2011-11-04

  TT
...riktigt fint skrivet...och beskrivet...
2011-11-04

  Mona Drugge
Endast för..
Mycket ömt o vackert fint.
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP