Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyddar

Lita på att mina armar skyddar
känn att sorgen delas i en pust
Det strålar kärlek från mitt hjärta
som fångas upp av din vackra själ
Tillsammans värmer vi varandra
sedan går vi steg för steg
Ibland i uppför- ibland i nerför
vi lyfter skuggorna mot ljus.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-04 16:26



Bookmark and Share


  Rosen VIP
varm, hoppfull text
gillas
2011-11-05

  anits VIP
Mycket vackert och känslosamt
2011-11-05

  Jakob Drakros
Livet kan bli underbart.
Eller hur ? :)
2011-11-04

  Rise Little One
Låter som ett perfekt förhållande....
2011-11-04

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra!
2011-11-04

  Mona Drugge
Så vackert vill o önskar detta skydd med denna kärlek o värme få ge..
2011-11-04

  Ninananonia VIP
Varma fina tankar..
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP