Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärntak

Jag ställer mig ute i min trädgård
andas in den varma höstluften.
Tittar upp mot mot det
glimmande stjärntaket
som blinkar nyfiket ner.
Skickar lite stjärnströssel
som glittrar mig
glittrigt glad.
För ikväll så kommer du till mig.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-04 21:58



Bookmark and Share


  HelenaW
Mmm, så vackert, att betrakta stjärnhimlen och försvinna in i evigheten.
2011-11-07

  anits VIP
Underbart
2011-11-05

  LassO
Lovely
2011-11-05

    ej medlem längre
Ah...stjärnljus och love, en kombination att hylla
2011-11-05

  Kungsfågeln
Underbart!!
2011-11-05

  Rise Little One
...så mänskligt och mysigt...
2011-11-04

  Ninananonia VIP
Busigt vackert..
2011-11-04

  Mona Drugge
Ett underbart vackert stjärntak..

Gillar, gillar..
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP