Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens matta sken

Månen lyser trolskt bakom dimskyar
ger ett svagt stilla sken över
kyrkogårdens ljusmatta
så här i allhelgonatid.
Stillhet eftertanke ro
över de som betydde
och gav kärlek.
Som lever i våra hjärtan.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-05 18:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket vacker.. är denna dikt.. trolskt vacker..
2011-11-06

  Jakob Drakros
Amen.
:-)
Gillar!
2011-11-06

  Seglaren
Vackert, vid graven
2011-11-05

  Rise Little One
Så himla vacker text....
2011-11-05

  thyra
Rofyllda ord! Tack!
2011-11-05

  anits VIP
Mycket vackert
2011-11-05

  Mona Drugge
Du berör starkt o jag landar i hjärtats minne av min själs ängel..

Tycker om o bokmärker..

Tack!
2011-11-05

    ej medlem längre
Du gör det om och om igen...når mtit hjärta med dina sköra vackra texter.
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP