Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek

Din kärlek lyser
och för mig från klarhet
till klarhet
i en aldrig sinande längtan
efter dig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-05 19:06



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fin kärleksförklaring!
2011-11-07

  Ninananonia VIP
:) Vackerhet..
2011-11-06

  Jakob Drakros
Underbart :)
2011-11-06

  Seglaren
Kärleksbeskrivning
2011-11-05

  anits VIP
Känslosamt
2011-11-05

  Mona Drugge
En så vacker evig kärlek. Och en sån längtan är värd att evigt få lysa o kanske den just så kan bli verklig..
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP