Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Hela lördagen var
som en varm lycklig kram
av närhet gemenskap
och samhörighet.
I ett rött lysande
familjehjärta
Som är vi.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-11-06 14:33



Bookmark and Share


  anits VIP
underbart
2011-11-07

  HelenaW
Härlig med familjen, dess värme. Värna om det fina..
2011-11-07

  Linda CH VIP
Varm familjelycka! Härligt beskriven.
2011-11-07

  La Magnólia VIP
En ljuvlig och kärleksfull beskrivning av "Vi" ...
2011-11-06

  Mona Drugge
Den kärlek vi bär o ger inom våra nära o kära är det värdefullaste vi har i våra hjärtan på gott o ont. Kunde mig känna min lördag igår just så här. Tack för dina delade varma ömt fina ord här..
2011-11-06

    AA VIP
Fint skrivet...
2011-11-06

  Seglaren
Som en varm lycklig kram!
2011-11-06

  Ninananonia VIP
Wow.. så ska det vara .. ljust och varmt gemenskap i formen av ett hjärta..
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP