Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan betyda nått...

Ett enda ord
ett förtrollat
Underbart
flyger
virvlar
Möter din hud
Och kan betyda
Skillnaden mellan
då och nu




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-06 18:57



Bookmark and Share


  Bringebruden
Ja, ord kan förändra!
2011-11-08

  Osvalds_Dotter VIP
intressanta ord,,
//Jenny
2011-11-07

  Kungsfågeln
Magi...
2011-11-07

    AA VIP
Bra text. Gillar den..
2011-11-06

  Mona Drugge
Javisst, precis så av det lilla små livets ting kan va o är i stor betydelse..
2011-11-06

    Rolf Zandén
Ja det behövs inte många ord för att säga mycket och det klarar du.
2011-11-06

    ej medlem längre
Kort och gott...du säger så mycket på ett mycket litet sätt!
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP