Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om horor och kärlek och film förstås


fiktion/verklighet

En hora sa en gång till en hora att om man kysser på mun så blir man kär.
Jag håller inte med.
Samma hora sa också till en hora att Askungen är som dem.
Jag håller med.


Man jag är inte kär, på riktigt.
Inte så det känns och bränns.

Det bara skaver, ibland.
När jag vill.

Och sen går jag ut i natten och tittar på stjärnorna.
Jag kramar min högerhand, med vänsterhanden,
och låtsas att den är din.
För det har jag sett på film.




Fri vers av trasselsmuts
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-06 19:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, den gillar jag!
För den är lite egen!
Det gäller att hitta ett eget uttryck i en text, det har du här
2011-11-06
  > Nästa text
< Föregående

trasselsmuts