Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs i mars 04


Umgås

Kom vi går ut i dunklet på verandan
Kom vi kysser varandra tills vi tappar andan
Där blir vi stående och tar på varandra en stund
Tänk att varje minut börjar med en sekund

Vi borde umgås mer, mycket mer
Säger du och jag ler, bara ler
Det kan jag hålla med om min vän
Kom och kyss mig om och om igen

Jag hittar på en ursäkt för att få röra
Jag undrar vad vi två skulle kunna göra
jag undrar vad vi två skulle kunna hitta på
Om vi var ensamma en stund, bara vi två

Vi borde fördriva mer tid tillsammans du och jag
Vi borde ses var och varannan dag, helst varje dag
Eller vad säger du tycker inte du också så
För jag tror vi kan ha mycket trevligt vi två

Forna hjältar intar Skandinavium
Om du vill kan vi inta ditt sovrum
Vi kan minnas en tid som var länge sen
Ska vi se om du är mer än en vän

Vad sägs om att umgås intensivare
Jag vill tro, jag är ingen tvivlare
Det skulle kunna ge oss båda en del
Lite mer tid tillsammans vore inte fel

Har länge tänkt tanken, nu tar vi steget fullt ut
Som vi båda visste kom det med tiden tillslut
Och det ska vl inte vara en gång, då det kan bli mer
Jag föreslår mer tid och så får vi se vad det ger




Fri vers av PPQ
Läst 329 gånger
Publicerad 2004-07-26 17:06



Bookmark and Share


  kattugglan
gillar tempot. Den är som gjord för en rap-artist.
2004-07-26
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ