Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lätt att älska

Det är lätt att älska -

Du behöver bara vara dig själv!

 

Det svåra är dock att finna sig själv

Och hålla kvar känslan.

 

Men med kärleksfullt stöd

går det lättare.

 

------------------------------------
© Bilden med potatishjärtat tillhör Minkki.
Tack för lånet!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 431 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-11-07 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis till uppmärksamheten!
2011-11-08

  Minkki VIP
Grattis till Uppmärksamheten!
2011-11-08

    ADI Nehlin
så sant..fint och klokt skaldat
2011-11-08

  anits VIP
sanna rader
2011-11-08

  walborg
Dom här siameserna är för nära för att kunna relatera
2011-11-08

  Eva Langrath VIP
Ler igenkännande åt dina kloka ord och bilden är fantastisk.
2011-11-07

  Gunnar Ideström
Kan man älska en knöl? Ja, om den är godartad...som denna
2011-11-07

  Mr Lindemann VIP
Försvinner kommentarerna här?
Jag skrev ju nyss Bra och enkelt - lätt att ta till sig
2011-11-07

    ej medlem längre
Kärleksfulla ord, som dessa, gör det lättare och roligare.
2011-11-07

  Minkki VIP
Så sant, kära vän. Ingen skillnad om det är en mullig potatis eller ett efemärt moln - kärleken har vidunderligt härliga manifestationer trots sin enkelhet. Ja, det är inte bara lätt att älska, ibland är det omöjligt att låta bli... Härligt att läsa din text!
2011-11-07

    purplepea
sant
2011-11-07

    ej medlem längre
Applåder för dessa dina sanna ord!
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)