Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå...

En gång i livet skulle jag vilja
gå i ett gnistrande stjärnregn.
Då skulle en enda solstråle
få mig att lysa.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-11-07 22:23



Bookmark and Share


  Stjärnöga
underbar..
2011-11-09

  Ninananonia VIP
:) mm mysigt..
2011-11-08

    ej medlem längre
Dom orden är så fulla av stilla vemod och skönhet att de lyser.
2011-11-08

  Kungsfågeln
Lite vemodigt men ack så vackert...
...alla borde få sväva i gnistrande stjärnregn så vi alla kunde lysa.
2011-11-08

  Mona Drugge
Vilken strålande ljus önskans känsla..
2011-11-08

    AA VIP
Vackert..
2011-11-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Hoppfull ton
i aktion och
i perfektion!
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP