Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( februari 2001 )     




Du med de brinnande ögona



Du med de brinnande ögonen


den fridfulla medkännande

fullkomliga blicken



Du som vägrat att abdikera

från din kärlek din integritet

 

Du som lär mej att inte gå

med på att avstå från allt

jag är 

allt jag är värd

min storhet

 

Du som tillsammans

med mej går rakryggad

lysande älskande

i mörkret

 


Du som gläds

och njuter

med mej

i himlen på jorden.

              




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-08 15:16



Bookmark and Share


  HelenaW
Mycket vacker och stark text! Gíllar!
2011-11-09

  Ninananonia VIP
Fantastiskt fint..
2011-11-08

  Suzy med punkterna
Förtjusligt Johan!
2011-11-08

  Linda CH VIP
Brinnande vacker text!
2011-11-08

    ej medlem längre
Underbart...alldeles underbara ord.
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP