Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bänkanvändning

Plats

att sitta

gosa

bråka

krama

sakna

längta

återförena




Fri vers av Rise Little One
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-08 22:29



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja bänkar är nog med om mycket på gott och ont.. :)
2011-11-08

  Schackpoeten VIP
och skriva vykort :-)
2011-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One