Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild och verklighet




En dag blev allt annorlunda

En dag blev allting annorlunda
Det kändes så
Det förblev ändå som det alltid varit 

Vildgässen flög allt högre
men landade till slut
De hade funnit spirande höstvete
Hör deras samtal
innan de tystnar
Kråkor, råkor och kajor
kretsade i allt vidare cirklar
över husen och åkrarna
Lyssna på deras samtal
innan de tystnar 

En dag var allt annorlunda
Någon borde veta och berätta
medan någon lyssnar

Kanske någon lyssnar




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-09 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP