Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig...

Just nu
är jag lycklig
för jag vet
att du tänker

mig
Just nu
är jag extra glad
för jag känner
att du är här
hos mig
Just nu
har distans
ingen betydelse
för oss
Den var bara
ett begrepp
som någon hittade

för att stilla
sitt medvetande




Fri vers av Rise Little One
Läst 220 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-09 11:22



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin poesi som förmedlar mej känslor av närhet, av längtan, ja !
2011-12-18

  Ninananonia VIP
Härliga tankar... om distans..
2011-11-10

    Birgersdotter VIP
underbar..tycker om
2011-11-09

  TT
Härligt positiv, kärleksfull och fin text...distans är ju inget hinder för sådan närhet...hoppas den som tänker fina tankar om dej, men såklart - hur kan den som tänker tänka annat än fint om Thu...
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One