Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Han styrdes av sin rädsla att inte
vara tillräcklig
därför fick han aldrig veta att hon
väntade honom varje kväll
under stjärnornas gnistrande längtan.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-09 20:42



Bookmark and Share


  Järnkatten
Insiktsfullt och vackert skrivet...
2011-11-16

  TT
...kan livet vara så...? En mycket tankeväckande och lite sorglig text som berör...
2011-11-10

  Ninananonia VIP
Mycket,mycket vackert..
2011-11-09

    ej medlem längre
Mycket ömsint , känns som taget ur levande
livet..!
2011-11-09

  Stjärnöga
Så sagolikt vemodigt
vackert
du skriver om
rädslan
som dödar
när vi inte
vågar
glänta på
dörren..
2011-11-09

  Linda CH VIP
Din dikt träffade mig rätt in i hjärtat! Vemodsvackert.
2011-11-09

  Rise Little One
Denna berör mig djupt ner i mitt hjärta...
2011-11-09

    ej medlem längre
Vemodiga vackra ord.
2011-11-09

  Mona Drugge
Du berör sorgsamt av vacker saknad..
2011-11-09

    AA VIP
Vacker text. Väcker minnen...
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP