Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

Fullmånen lyser över
frostig isig väntan.
En dag närmare det
varma vita
som dröjer och tvekar.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-09 21:00



Bookmark and Share


  Vici
Instämmer med Ninananonia:
Underbar!
:-)
2011-11-10

  Ninananonia VIP
:) underbar...
2011-11-09

  anits VIP
Vackert
2011-11-09

    AA VIP
Vackert fångat, denna brytningstid, väntans tid.
2011-11-09

  Stjärnöga
Så underbart vackert
du fångar
det trollska,
mystiken
som månljuset
döljer..
2011-11-09

  Mona Drugge
En mycket vacker stilla fullmåne som bidar sin tid förväntansfullt..
2011-11-09

    ej medlem längre
Bara så vackert...
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP