Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tassar...

En stillsam ton nynnar
i mitt hjärta
när natten tassar
närmare
tyst
på tå.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-09 23:23



Bookmark and Share


  Vici
Stämningsfullt
2011-11-10

  Jakob Drakros
Gillar!
Älskar symboliken...
2011-11-10

  Mona Drugge
Så härligt rogivande är denna stilla vaggsång..
2011-11-09

  Ninananonia VIP
Mysig.. jag hör..tassande steg.. det är naten som kommer..
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP