Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄLPLÖS NAKEN

Naken

Hjälplös

inför känslor

Låter jag mej helt förföras

Läppar heta allting söker

 Händer smeker kullar dalar

Följer strömmarna mot

livet

 Varma åtråsandetag

dövar ljud och tankar

 Så naken

hjälplös inför känslor

Söker vi nu

 målet

där vi kan får ro

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-10 16:29



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
"Händer smeker kullar dalar

Följer strömmarna mot

livet"

Oj, tänk att få vara de händerna smekande dina kullar
tänk att få följa strömmarna
ner mot ditt liv...livet
2012-02-29

    lory
UNDERBAT

MAN KÄNNER VARENDA ORD I KROPPEN......
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP