Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till min skrivarvän TT...


Vandringen...

I cyberrymden
fanns jag
din hjälpande hand
Du ryckte upp mitt blödande hjärta
planterade hopp
och lycka
Mitt i sorgen
fanns jag stödet
som jag aldrig trodde
fanns
Du blev en del
av mitt virtuella land
där alla invånare
var synligt
men inte nödvändigtvis fysiskt
min
vän...




Fri vers av Rise Little One
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-10 22:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint om skrivarvänskap
Känns igen lite till mans, tror jag
2011-11-14

  F.
Så vackert, nära och på riktigt. Vänskapens språk, om band tjockare än något annat. Applåder!
2011-11-12

  Ninananonia VIP
Mycket fint...
2011-11-11

  TT
...nu blev jag rörd, stolt och oerhört glad...jag kan bara säga "detsamma" till dig, Thu. Men just nu ska jag bara njuta och vara så oerhört glad för dessa så fina ord...tack min vän!!!
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One