Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommar

Jag blommar i dina händer
jag lever i din blick.
Jag andas dina ord
i en frostig längtan
mot närhet
och värme.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-11-10 18:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
ja så vackert så :) tack...
2011-11-11

  Kungsfågeln
"Jag blommar i dina händer" Vackert!!
2011-11-11

  Mona Drugge
Så vackert kärleksblommande..
2011-11-11

  anits VIP
En underbar blommande text
2011-11-11

  Jakob Drakros
Så sköna vibbar :)
2011-11-10

  La Magnólia VIP
En text som andas liv och kärlek ...
2011-11-10

  Anya VIP
Och din text blommar till mig.
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP