Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Elegi




Ej behaga

 

Du dikt, som skildrar skönhet och behag,

har Du en liten plats för sjuka och för svaga?

För, tänk! Det kunde varit jag

som nödgats skriva om en dag,

när timmar ej behaga.

 

 

 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-11 13:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2011-11-12

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2011-11-11

    ej medlem längre
Härligt!
Bra rim utan att bli "menlöst" - här finns ett djup, Tack!
2011-11-11

  Maj-Lis VIP
Tänkvärt och bra
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP