Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagkväll.

Månen stor och rund
ler och iakttar mig en stund
Hur jag lever här i frysta sekunder
och famlar efter vänskap och lycka.
Så mycket samlat hopp
längtan och kärlek
Tankarna stiger
och åker ett stjärne -varv
runt din lysande månekropp
Landar kanske i en blick och ett hjärta.
Hos dig som vill mig väl.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-11 16:40



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint skrivet. Längtansfullt.
2011-11-12

  anits VIP
Läser trygghet i dina ord
2011-11-11

  R_M Grundström-Linder
Så fint skrivet! Månen kan verkligen inspirera och få en att börja tänka och kreera. Kram. Vi hörs!
2011-11-11

  Seglaren
Ustrålar ändå en trygghet.
2011-11-11

  Quasimodo
Talande för längtan och lycka kan vara lika långt borta som månen, men också ibland lika nära som dess ljusstrålar.
2011-11-11

  Mona Drugge
Läser i blicken ordens ensamhet o känner i hjärtat sökandets längtan..
2011-11-11

  Ninananonia VIP
:) då vet jag var du har landat... :)
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP