Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missat

För upptagen att sörja det förgångna
att kärleken gick obemärkt förbi
dold av tårregn och detsomvar tankar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-11 16:48



Bookmark and Share


  AnnaMy
Känner igen mig i dina ord, fint
2011-11-12

  Anya VIP
detsomvar tankar...............vilket bra ord. gillar!
2011-11-12

  Lars Hedlin
Sorg i denna..
2011-11-12

    AA VIP
Fint. Vemodigt.
2011-11-12

  Mona Drugge
Sorgens smärta hinner alltid ikapp en o tar sina kliv från små nerförsbackar mot kaosets tunga stegens uppförsbackar ur dess dolda minnen man då satte en spärr på för att kanske orka härda ut. Fårstår precis..
2011-11-11

  Seglaren
Vemodigt missat tillfälle.
2011-11-11

  Rise Little One
Antingen missar man eller vågar man inte ta ett nytt steg ;)
2011-11-11

  marie ohlson
Sorgligt men fint skrivet...
2011-11-11

  Ninananonia VIP
ja det dolda döljer så mycket så ibland missar man det dolda...
2011-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP