Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksstund.

En liten ängel dansar över frostens matta
tar med sig dimman från natten och släpper in ljus.
Tinar upp våra hjärtan
och får oss att omfamna livet just nu.
Ett litet ögonblick
sen virvlar stunden iväg.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-12 08:40



Bookmark and Share


  Mona Drugge
En vacker ljus änglalik stund..
2011-11-13

  Rosen VIP
Så skön känsla denna förmedlar
att fånga ögonblicket, se ljuset i tillvaron
gillas
2011-11-12

  Linda CH VIP
En ljusglimt i tillvaron! Mycket vackert.
2011-11-12

  anits VIP
Mycket vackert
2011-11-12

    ej medlem längre
Vackert och levande
2011-11-12

  Anya VIP
Vackert, jag ser bilden tydligt men ängeln som dansar. Bra!
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP