Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så många..

Så många själar som väcker
en ton
en klang av samhörighet
Ord som träffar rakt i hjärtat
som ger dagen kraft.
Luft under vingarna.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-12 10:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina ord berör
2011-11-13

  Anya VIP
En vacker text som ger styrka. Tack!
2011-11-13

  Ninananonia VIP
vacker är denna...
2011-11-13

  Mona Drugge
Bara så himla fint då ord kan ge..
2011-11-13

  Rise Little One
Vill så gärna skicka en ros till dig :)
2011-11-12

  Rosen VIP
ger en vacker efterklang denna...
2011-11-12

  Mr Lindemann VIP
Med luften under vingarna flyger jag in och landar nedanför din dikt


Samlar vokaler och så, för att så kunna skriva då

En kommentar du så få, sedan måste jag gå

Vingarna jag tappat har, får gå då
2011-11-12

    AA VIP
Orden träffar och berör. Fint skrivet...
2011-11-12

  Kungsfågeln
ord kan träffa rakt i hjärtat - då behövs inte mycket annat. fint!
2011-11-12

  lodjuret/seglare VIP
Just en sådan där text jag behövde just nu, har just haft ett allvarligt samtal om kärleken, med en före detta kärlek dessutom.
2011-11-12

  Nina Nightwish
Fint!
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP