Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikten


Träden fälldes, eller knäcktes
och landskapsbilden blev en annan.
Vinden som tidigare fastnat mellan grenarna
piskar nu istället fotgängarnas ansikten.

Utsikten blir större
när ingenting finns att gömma sig bakom.




Fri vers av Tina-sol
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-12 11:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vidgade vyer.
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol