Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

111111

År
dag
eller månad
allt
blottas
genom en natt
Fåglar yrar runt
och runt
inte en blund
Någon konstaterat
naturen
spelar dem
ett spratt
Kvar
är bara
ett totalt
förvirringstillstånd




Fri vers av Rise Little One
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-12 14:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Tre ggr mästartal

klart de blir förrvirade
2011-11-12

  Gothian X
Det doftar vår om hösten...
Snart bidar förgängligheten om våren.
2011-11-12

  Ordregnspoeten
Liknar kajorna som flyttat in till staden och som sitter och tjattrar i buskarna hela natten som värsta skvallerkärringarna. Det tyder på någon slags miljöförstöring som rör både fåglarna och oss. Vi blir förvirrade och irriterade och oroliga. Väcker mycket tankar det här du skriver.
2011-11-12

    Birgersdotter VIP
ibland känns det så...
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One