Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tagit från verkligheten


Till Memoarerna (19) Smärta som inte känns

Det finns en smärta som inte känns
Det är chocken när något hemskt drabbar en

Det har hänt mig en gång och jag
minns det som igår

Var i 4-års åldern och öppnade badrumsdörren
Min storasyster, som är 3 år äldre badade i den
stora badbaljan, skrek till mig att stänga dörren
eftersom de kom in kall luft till badrummet

Jag smällde igen badrumsdörren men min högra
tumme kom emellan och gick av på mitten
Minns detta så klart, ingen smärta alls
Åkte in på sjukhuset med min far, sydde ihop
utan bedövning, men med andra handen höll jag
i min fars arm så hårt att den blev helt vit ...
Tummen blev helt återställd men jag fick inte
bada så mycket den sommaren .....

Så det finns smärta som inte känns, jag vet




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2011-11-12 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP