Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt mörker

Ditt mörker kan aldrig skingra mitt ljus
men jag kanske kan hjälpa ditt mörker
bli lite ljusare
och lättare bära för en liten stund!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-12 17:46



Bookmark and Share


  Järnkatten
En tanke vi alla borde bära med oss, så mycket varmare vår värld skulle bli...
2011-11-16

  anits VIP
Kloka ord
2011-11-13

  Anira
Kloka DU
2011-11-13

  Ninananonia VIP
berörande...
2011-11-13

  Mona Drugge
Du berör kärleksfullt ömt..

Tycker om!
2011-11-13

    ej medlem längre
Omtänksamma ord!
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP