Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många steg...

Många steg
och kringelkrokar
tog det att hitta hem
till dig
och ditt varma hjärta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-12 20:24



Bookmark and Share


  Rosen VIP
hitta rätt kan ta lite tid...
desto bättre när den väl är funnen, värd sina steg
2011-11-13

  Ninananonia VIP
Underbar och fin...
2011-11-13

  Mona Drugge
Underbart fint o vackert, att stegens vägar hittat rätt..
2011-11-13

    ej medlem längre
Varmt och rart!
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP