Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

  Att våga igen




JAG VILL KOMMA IN

 

 

Känner en liten lätt knackning på dörren

Öppnar på glänt.

Försiktigt och lite dröjande.

 

"Jag vill komma in" säger någon

"Jag vet inte om jag törs", säger jag

"Visst gör Du"!

 

"Bara en liten stund,

det var så länge sen

snälla"!

 

Vårt möte blir en aning tafatt.

"Men Du vill ju", säger någon.

 

"Ja visst vill jag

Men tänk om jag inte kan.

Tänk om jag fördärvar allt det fina".

 

"Du gör som Du vill", säger någon

och vänder mig ryggen.

 

 

Det vita arket ligger framför mej

jag fattar pennan.

 

Kanske!? 




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-11-13 07:33



Bookmark and Share


  kissmequick
kom in vetja..!
du är ju uppmärksammad
hahaa..
2011-11-13

  anits VIP
Dina ord berör mycket.
2011-11-13

  Mr Lindemann VIP
Blev det så ett alster av det hel>???
2011-11-13

  Bibbi VIP
Berör mycket starkt.
2011-11-13

  Peter Olausson VIP
en så fin och ömsint text!
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP