Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Täxten 'Ständigt' av gunwale, inspirerade te kommentar'n. Min text är förstås en rick, om undran står på sin höjd här.


Kritik på en text (722) - rick - med mest viljekraft






Enkom för den där tron
skall mänskan söka bygga bron
som möjligt till himmelens päll
fara vill genom skorstens spjäll
den lilla ensamma i Kron*



*om icke på annat sätt så genom
brännvinets styrka och kraft




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-31 21:28



Bookmark and Share


  Nanna X
fin limerick. var ligger Kron?
2012-01-01

  Ronny Berk
funderar över rubriken men igenkänner B E Rusningens sökande efter...
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP