Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna

Jag står på min förstukvist
i kylig svart novemberkväll
Blickar upp mot skyn och viskar
hemliga önskningar till stjärnorna
Som blinkar till mig i samförstånd




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-13 17:16



Bookmark and Share


  HelenaW
Känner igen mig! Så lika..
2011-11-14

  Ninananonia VIP
Tycker om stjärnorna.. de ger mig lugn ..
2011-11-14

    ej medlem längre
Underbara fångade ord.
2011-11-13

  anits VIP
Vackert
2011-11-13

  Mr Lindemann VIP
Att nära en tid av det som är i blinket ovan där man ser tider av det förflutna
2011-11-13

    AA VIP
Fin...
2011-11-13

  Anira
Fiiiiiiiiiiiin!!!!!!!!!!!!!!!
2011-11-13

    ej medlem längre
Vackert !!!
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP