Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles innanför ingången har de skyltat upp med några av dagens läckerheter.




Tänk dig en speciell restaurang

Tänk dig en speciell restaurang

Som använder bara naturliga råvaror

lagar maten på vedeldad spis

och det renaste källvatten du kan finna.

 

Där beställer du grillad svamp,

grillade grönsaker, paella

och bakta äpplen.

 

Men på tallrikarna från köket

kommer det

inspiration till förrätt

livsglädje som huvudrätt

följt av bejakelse som efterrätt!

 

Där har jag ätit idag!

 

Magen är mätt

Men jag fick ännu större aptit

på livet!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 385 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-11-13 22:00



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
härligt!!!
2011-11-22

  Minkki VIP
Mums och grattis! Hur har jag missat din text - den är utlagd redan igår?!
2011-11-14

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2011-11-14

  Mr Lindemann VIP
Md enkla ord och rader för du fram det som göt livet värt att leva av!
2011-11-14

  walborg
Detta kräver vi - därför äter vi mest hemma.
2011-11-14

  Bringebruden
Härligt!!
Livsbejakelse smakar gott!!
2011-11-13

    ej medlem längre
Bara att gratulera till något så fantastiskt.
2011-11-13

    Birgersdotter VIP
underbart
2011-11-13

    Maria Malm
Ingen dålig kost där inte!
2011-11-13

  anits VIP
Det låter helt underbart
2011-11-13

    ej medlem längre
Det låter underbart!


"inspiration till förrätt

livsglädje som huvudrätt

följt av bejakelse som efterrätt!"
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)