Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leder mig...

Dina ögon leder mig genom den mörka natten
under stjärnornas väntan.
Till ditt lockande skratt och kärleksfulla händer
Dina varma läppar och smekfulla ord.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-13 23:13



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Vackert
2011-11-14

  anits VIP
En mycket ömsint och vacker text
2011-11-14

  Anya VIP
Så ömsint och fint.
2011-11-14

  HelenaW
Underbar! mmmm.. händer..
2011-11-14

  Ninananonia VIP
:) mjukt vacker..gillar :)
2011-11-14

    ej medlem längre
vacker ledning genom den mörka natten under stjärnornas väntan..
2011-11-13

  Johan Bergstjärna VIP
Varmt och vackert
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP