Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Andreas!


Der spiegel

År efter år
har vi följt varann
Från Stockholms stad
ner till Köpenhamn

Delat så mycket
glädje och sorg
under tio år
i vår dimmiga borg

Om dig kan jag skriva
spaltmil med minnen
men vi har mycket
kvar här i livet vännen

Så med minnena kvar
från alla galna dar
i Västerort och i Söderort

Så vill jag egentligen
bara säga det
att jag inte vill ha något
minne ogjort




Fri vers av Törst
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-13 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Törst
Törst