Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...men Bajen är mitt lag

Damer, kvinnor
sprit och fotboll
Skulle det va jag?
Fyllan slog
damen drog
men Bajen är mitt lag!




Fri vers av Törst
Läst 310 gånger
Publicerad 2011-12-11 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Törst
Törst