Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitulation

Jag har tappat
alla mina attiraljer
i genomgående
förlorade bataljer

Jag har aldrig sett
några guldmedaljer
i mitt liv bland alla
förstörda kanaljer

Och jag har fri sikt
så långt ögat når
av dagen i dag
finns inga minnen från igår




Fri vers av Törst
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-14 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Törst
Törst