Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstorat ljus


Njuter av att se

det förstorade ljuset

där dagen blivit ett par

nummer större

där bjuds på grön sallad

de sunda känslorna går finklädda

och får hjärtats slag

att njuta


________




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 10:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
låter kanske mer som en januari än en novemberdikt ;) mig gav den i alla fall mer ljus, tack!
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén