Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet



Vad gör den självgode

om inte hedrar sig själv


_____



Lyckan behöver inte

bero på ekonomin


_____


Hon blev förvånad

över sanningen

som hon såg

framför sig

i spegeln


_____


Det känns

som man lever mera

då man längtar


____


Jag tror

på tystnaden

som säger mig

så mycket


____




Fri vers av Rolf Zandén
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-14 12:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Besynnerligt då att man ska bli betraktad som självgod då man hedrar Jesus.
Jag tror det beror på att folk känner ett styng i sina hjärtan och blir påminda om sin egen synd då Jesus lyfts fram.
Det är meningen också.
2011-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén