Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lerskärvor

Lerskärvor
Jag håller dom i handen
Tittar
Känner
Vrider
Vänder

En del är blanka
Andra vassa
Några är trubbiga
Och några är som små smulor
Och en del har färgglatt mönster
Rutigt
Randigt
Och blommigt
Och prickigt

Det är en där
Som jag inte fixar
Den där som slänger vilt
Sitt långa blonda hår
Och lockar förföriskt
Den andra skärvan
Den som gör för ont

Så finns där dom
Som bara är ivägen
Och några
Som håller på att försvinna
Men dom färgglada lockar
Mina ögon
Det är dom som vinner min blick

Dom rutiga
Dom randiga
Och blommiga
Och dom prickiga




Fri vers av ingela79
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-14 13:11



Bookmark and Share


  ingela79
jo du har nåt i det. jag har ändrat nu. och blottat lite mer.
2011-11-17

  Tomas Söderlund
Tänk om du skalade bort några skärvor och berättade mer om
den du inte fixar
och
den som gör för ont?
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

ingela79
ingela79