Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärla av godhet

Du har det där leendet
Som uppmärksammar min svaghet

Du bär den där tryggheten
Och du bär den bra

Därför
Bara därför
Låter jag dina grova kantstötta händer
Varsamt fånga mitt hjärtas tår

Och jag ser
Hur skammens fåglar lämnar
Sitt bo
I mitt bröst
När du talar
Stilla ord
Av rätt sorts tröst

En pärla skapas
Som jag lovar att vårda ömt
Och jag lägger den
Försiktigt
I skålen
Tillsammans med minnena av godhet
Och allt det där andra
Som håller mitt liv
I sin hand




Fri vers av ingela79
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-16 14:26



Bookmark and Share


  aol
genomtänkt berörande fint skriftat vännen,
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

ingela79
ingela79